11 lucruri mici pe care bărbații le iubesc în secret despre femeile de care sunt îndrăgostiți

În trecut, am discutat despre motivele pentru care bărbații iubesc femeile în secret și despre lucrurile pe care femeile le admiră în secret la bărbați.

Unele dintre lucrurile despre care am vorbit mai devreme, totuși nu au fost atât de ascunse și merită să continuați conversația săpând mai adânc în detalii despre lucrurile pe care bărbații le apreciază la femei în viața lor, deși s-ar putea să nu le divulge (deși ar trebui) .
Ce își doresc cu adevărat bărbații de la femei? Și ce le place cel mai mult la femei?

Când un bărbat se îndrăgostește de femeia de care este îndrăgostit Există multe aspecte subtile sau nu atât de evidente ale personalității și personalității ei care pot aduce un zâmbet – nu numai pe fața lui, ci și în inima lui.

Care sunt unele dintre lucrurile pe care bărbații din viața ta le plac la tine, dar care s-ar putea să nu ți le fi împărtășit?
Aruncă o privire la această listă cu primele 11 lucruri de care bărbații sunt atrași la femei și vei descoperi că nu lucrurile importante contează.

 1. Este uimit de felul în care zâmbește când se gândește la tine.

Nu este o chestiune dacă persoana este stresată la locul de muncă sau blocată în trafic sau pur și simplu plictisit să defileze pe Facebook. Dacă un bărbat are noroc și noroc, va avea pe cineva în viața lui care îl va face să zâmbească chiar și fără în aceeași zonă de fermoar.

Simplul gând că ea este acolo sau auzirea numelui ei l-ar putea face să se simtă ca un foc de artificii pe 4 iulie. Ce nu-i place la asta?

 1. Este un fan să facă oamenii să zâmbească.

Ați observat vreodată pe cineva care părea să prindă avânt când era amuzant? Deși poate avea un mod semi-amuzant de a se exprima, tipul făcea tot posibilul.

Un bărbat este fermecat văzând femeile cu care locuiește zâmbind și râzând și distrându-se de minune. În plus, el își dorește să fie persoana care dă zâmbetul chiar dacă asta presupune să facă câteva glume șmecheroase pe care ea se poate distra atunci când petrec timpul împreună.

 1. El este un iubitor de a fi aproape fizic de tine.

Indiferent dacă sunteți ghemuiți pe canapea sau unul în fața celuilalt, așteptând sosirea taxiului Bărbaților bărbați le place să petreacă timpul cu iubita lui. Este o oportunitate excelentă de a fi conectat și confortabil. Este o modalitate grozavă de a te distra cu cineva din punct de vedere emoțional și fizic.

De ce bărbații sunt atrași de femei? Este greu să rezisti sentimentului femeii pe care o simți că stă întinsă pe spate sau că-și pune capul pe al tău. Nu mă întrebați de ce, acesta este modul în care funcționează știința cu privire la decalajul de gen.

 1. Este un fan să se joace cu părul când conduce.

Aș dori să ofer o explicație mai detaliată, dar ceea ce pot oferi este cel mai grozav lucru care s-a întâmplat vreodată.

 1. Îi place cum zâmbești la sărut.

Ești conștient de sentimentul de euforie care se simte atunci când săruți persoana perfectă? Este acel sentiment de endorfine și emoții care par să te stăpânească? Scânteia pe care ți-o dă atunci când le atingi?

Există un moment în care nu există alt răspuns pentru acel sentiment, în afară de… Zâmbește. Un zâmbet este atractiv și pentru bărbați. Când zâmbești, oamenii se bucură de asta. Este de fapt ceea ce bărbații iubesc cel mai mult la femei.

 1. Îi place să vadă oameni uitându-se la ei.

La fel ca toți ceilalți, doriți senzația de a fi remarcat. Uneori, suntem iubiții într-o relație și simțim că ne străduim constant să ne arătăm valoarea de a câștiga atenția femeilor pentru o întâlnire inițială, o întâlnire suplimentară… Lista poate continua. probabil primesc imaginea.

Dacă suntem cu cineva care ar dori cu adevărat să fie cu noi – și care ne oferă același tip de dragoste și angajament ca și noi și credem că ea ar putea fi destinată să se îndrăgostească de noi, nu există nimic mai bun decât asta.

 1. Este uluit când faci lucrul mic amuzant pe care nu știi că îl faci.

S-ar putea să-ți încrești nasul când râzi sau să-l lovești pe tip (încet) în spate când ești (un pic) supărat. Calitățile amuzante sunt acelea pe care oamenii le consideră atractive la persoana care ești. S-ar putea să te distrezi cu părul tău ori de câte ori te simți puțin anxioasă.

Orice ai face, o poți face prin instinct. Cu toate acestea, el observă că lucrurile sunt lucrul lui preferat despre corpul femeilor, care nu este doar fizic ci este si https://fredfred-design.com, uluitor insa foarte adevarat.

El este conștient pentru că este unul dintre numeroșii factori care te separă de orice altă femeie pe care a întâlnit-o și îi place.

 1. Îi place felul în care se simt lucrurile naturale pentru tine.

Intenționam să numesc acest lucru „Îi place faptul că nu este necesar să lucreze” pentru a transmite ideea că lucrurile ar trebui să fie ușoare. Cu toate acestea, este evident că tuturor (și femeii) trebuie să depună un efort continuu și să muncească pentru a construi o relație de succes.

În realitate, este posibil ca doi oameni să fie în largul lor împreună, relația pe care o împărtășesc va fi normală și, ocazional, este doar modul în care merg lucrurile pe care nu anticipai să o simți.

Vor fi fericiți, dar nu într-un mod pasiv plictisitor. Când un bărbat este fericit, într-un mod care te face să oftezi un zâmbet euforic și profund și să te uiți unul la ochii celuilalt, având în vedere: „Deci, asta ar trebui să fie”, ceea ce îl face să simtă o dragoste profundă pentru o femeie.

 1. El este întotdeauna fericit să vină la tine pentru a primi asistență.

Dacă admiri persoana pe care o admiri pentru ceea ce face și pentru gândurile sale, poți să-i prețuiești gândurile față de opiniile altor oameni. Ați dori să le cereți părerea. Ați dori să știți ce părere au despre cel mai recent puzzle. Ați dori să auzi părerea și perspectivele lor.

Dacă persoana pe care o iubești îți solicită contribuția, dar de fapt este un credincios și o integrează în alegerile sale, atunci ia-l ca pe un indicator excelent.

Advertisement Simți că ești blocat cu partenerul tău? Faceți clic aici pentru a vorbi cu un antrenor experimentat de Relationship Hero pentru a vă ajuta să vă transformați relația!

 1. Îi place când ești aproape fizic de el.

Da, nu mă refer la ora de culcare (deși nu există nicio modalitate ca un bărbat să fie neclintit asupra doamnei din viața lor care inițiază acțiuni acolo). Vorbesc despre modalitățile mici de a-i arăta dragostea.

Bărbații sunt atrași de îmbrățișarea și sărutările aleatorii de pe obrajii lui sau de mâna așezată la întâmplare pe genunchiul lui atunci când stai cu el sau înfășurându-ți brațele în fața lui în timp ce mergi. Acestea sunt toate lucrurile care sunt, îndrăznesc să spun că fac mai multă intimitate decât a merge la culcare cu cineva și sunt lucrurile pe care bărbații le consideră atractive din punct de vedere sexual.

Cum să-i spui cuiva că îl iubești pentru prima dată
Există doar două motive pentru care băieții nu-ți trimit mesaje pentru a trimite mesaje înapoi
Pentru băieții care nu recunosc de ce fetele sunt atât de destul de confuze

Doi oameni care sunt atrași unul de altul ar putea intra în pat, dar gesturile fizice mai subtile sunt ceva ce le faci doar cu cineva pe care îl iubești cu adevărat. Acestea sunt lucrurile care vă leagă pe cei doi combinând energiile voastre și creând „tu, precum și pe mine” la „noi”.

 1. Îi place să se uite în ochii tăi.

a privi în ochii altuia nu este întotdeauna ușor. Nu ești sigur în ce direcție să mergi, la ce ochi să privești sau dacă ar trebui să te uiți pur și simplu la puntea nasului tău.

Dar nu atunci când ești. Când se uită în ochii tăi, orice disconfort dispare și este înlocuit de entuziasm. Este înlocuit cu optimism. Este înlocuită cu iubire, este o iubire care se va dezvolta doar în două persoane care ambele își deschid ușile sufletului și lasă una să intre în brațele celeilalte. O pace pașnică care te inspiră să-ți păstrezi privirea și să nu privești în altă parte.

Când o femeie este perfectă pentru un bărbat și vorbesc despre când este cu adevărat femeia potrivită pentru el, nu există niciodată o listă suficient de lungă pentru a enumera toate lucrurile care îi plac la ea.

Nu există un cuvânt care să descrie în mod adecvat felul în care se simte bărbatul. Nu are nicio modalitate ca el să transmită măsura în care o prețuiește.

Singurul lucru pe care îl va putea face când ea îl va întreba „Care este aspectul pe care îl cauți?” este zâmbește și scutură din cap și apoi spune „Oh, nu e absolut nimic”. Pentru o vreme, tot ce are de făcut.

Totuși, te asigur că este o încercare de a-ți spune că cuvintele nu vor fi niciodată suficiente, ci doar te iubesc.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *